De resultaten

Het fietspotentieel van forenzen die de auto nemen naar het werk is 32%. Voor deze groep is de woon-werk afstand minder dan 15 kilometer. Voor 45% van deze groep zelfs minder dan 7,5km.

Door Toury de fietsgame gaat 36% van deze groep vaker op de fiets naar het werk. Ook als de app niet meer actief gebruikt wordt blijft 33% vaker fietsen dan voorheen.

70% doet mee omdat het leuk is en een kwart doet mee voor de prijzen. Fit worden (18%), Beter voor het milieu (13%) en goedkoper dan de auto (16%) zijn de andere motieven.

 

statistieken

 

Wat is Toury?

Toury de fietsgame is een gratis fiets app voor de telefoon waarmee medewerkers vaker, leuker en sneller naar het werk fietsen. Nog steeds gaan de meeste mensen met de auto naar het werk. Zonde, want dat kost u als werkgever onnodig veel geld, tijd en energie. De Toury app helpt medewerkers om de reisgewoonten écht te veranderen.

 

Medewerker-fiets

 

Fittere medewerkers = fittere organisatie

Toury de fietsgame zet aan tot écht doen. Het gaat erom dat medewerkers die ‘eerste keer’ de fiets pakken. En daarna weer en daarna weer. Net zolang tot het fietsen een gewoonte wordt. Daarom bestaat dit programma uit een serie positieve maatregelen en activaties die uw medewerkers telkens op een andere wijze prikkelen om te gaan fietsen én te blijven fietsen. Daarbij krijgt u als werkgever toegang tot een online dashboard waarin u de resultaten van uw bedrijf kunt volgen.

 

aanpak2

Waarom werkt het?

Toury de fietsgame is ontwikkeld op basis van intensief doelgroep onderzoek naar intrinsieke motivaties. Resultaat zijn 3 typologieën (persona’s) van werknemers die beïnvloedbaar zijn om vaker op de fiets naar het werk te gaan.
Toury de fietsgame is een beproefd concept, met een continue doorontwikkeling. Het resultaat mag er zijn: Toury de fietsgame helpt reisgewoonten van medewerkers structureel te veranderen.

 

flow

 

Mogelijkheden

Starten met Toury kost u als werkgever dus niks. De app is gratis te downloaden voor al uw medewerkers. Naast de app bieden wij u de volgende mogelijkheden:

#1 Interne promotiecampagne.
U kunt promotiemiddelen bestellen om het gebruik van de app te stimuleren.

#2 Werkgevers dashboard
Nieuw in deze editie is het online dashboard voor werkgevers. Hierin ziet u onder andere hoe vaak en hoe ver uw medewerkers fietsen, hoeveel CO2 zij besparen en hoeveel calorieën zij verbranden. Uiteraard toont het dashboard alleen totalen en gemiddelden want wij respecteren de privacy van onze deelnemers. Alvast rondkijken in het dashboard? Vraag hier een demo account aan.

#3 Maatwerk
Het is ook mogelijk de Toury app inclusief een promotiecampagne volledig op maat en in uw huisstijl te leveren.

 

Wilt u ook een fittere organisatie?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. U kunt ons ook bellen met Maud de Vries (06-51 492 843) of mailen (info@toury.nl). Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt aan derden.

Fieldset

 

Verification